Anbefalinger

“Jeg lever med eftervirkninger fra en hjernerystelse og en medfødt rygskævhed. Begge dele giver mig daglige gener i form af svimmelhed, følelsesløshed, spændingshovedpine, træthed, muskelømhed og nakkestivhed.

Jeg har prøvet forskellige behandlingsformer uden nævneværdig effekt. Tilfældigvis mødte jeg Cathrine Rahbek, og hun introducerede mig for kraniosakralterapi.

Selve behandlingen er yderst behagelig og Cathrine er god til at forklare, hvad hun gør, og hvad der sker i kroppen. Jeg oplever, at muskelømheden langsomt forsvinder i dagene efter behandlingen, følelsesløsheden mindskes, jeg har færre anfald af svimmelhed og mere bevægelighed i nakken. Jeg mærker en direkte forbindelse mellem behandlingen og de formindskede symptomer.

Hvis du lever med eftervirkninger af en hjernerystelse eller oplever andre ubalancer i kroppen, kan jeg kun anbefale Cathrine Rahbeks behandlinger”

Rikke Kaalund, 45 år

“Jeg fik en behandling af Cathrine. Jeg var virkelig afslappet efterfølgende. Jeg oplever at mine lænderygsmerter er aftaget betydeligt. Tror jeg har fundet en vej uden om smerter. Tak

Kristian Grøndahl

“Du har fået løsnet op hvor jeg har over tid har fået endnu mere bevægelighed i øvre ryg og færre spændinger i tinding/pande regionen,- større velvære.

Selve behandlingerne og sessionerne har været super gode. Du er meget behagelig, lyttende og forstående at være sammen med. Det er rart når det jeg døjer/døjede med er knap så håndgribeligt.

Jeg synes du virker meget kompetent og som en der oprigtigt gerne vil hjælpe andre og som en der gerne vil blive endnu bedre. Det er en super force og alt sammen noget der gør at jeg har anbefalet dig til andre. 

Derfor rigtig rigtig mange gange tak for hjælpen!

Mange hilsner en tilfreds kunde”

“Først og fremmest vil jeg sige at jeg har været meget tilfreds med behandlingen. Jeg har i flere år haft en oplevelse af, at der var spændinger i mit bækken, der gjorde mig skæv og når jeg gik langt eller løb, gjorde det ondt. Det føler jeg blev mere løsnet op efter behandlingerne ved dig og nu kan jeg gå eller løbe langt næsten uden problemer. Jeg tænker stadig, der er mere, der kan rettes op på, men det betyder meget for mig, at jeg nu igen kan løbe efter 10 års pause.
Det var nyt og overraskende for mig, at der var en del spændinger omkring mit ar og hvordan det hele hænger sammen”

Kvinde 39 år

Comments are closed.